4 september 2010

Rapport Remarketing aan het afronden

In de afgelopen periode hebben OMAlkmaar en Toverteam.nl een onderzoek uitgevoerd naar de resultaten, gevoelens van gebruikers en algemene ervaringen met betrekking tot Remarketing. Deze vorm van retargetting binnen, met name, Google Adwords is al weer enige tijd een mogelijkheid en de buzz in de markt onder gebruikers en marketeers enorm.


Vooral deze onduidelijkheden waren reden om dit uitgebreide onderzoek te doen. Al die vragen en opmerkingen die voor zo´n hype omtrent Remarketing zorgen.
- Hoe groot is nu die resultaatverbetering?
- Wat vinden consumenten ervan?
- Wat weten consumenten, maar ook marketeers ervan?
- Hoeveel wordt het eigenlijk ingezet?

En zo konden we nog uren doorgaan. Alle resultatvan ons onderzoek van de afgelopen periode worden nu bijeengebracht en geanalyseerd in een Rapport Remarketing. Het gaat dan om resultaten vanuit een poll, een enquete en verschillende direkte vraaggesprekken onder marketeers, gebruikers, consumenten en branchegenoten binnen de online marketing in Nederland. Tevens zijn deze resultaten voorgelegd aan Google en verschillende branchorganisaties en om commentaar gevraagd.

Binnen twee weken zal het rapport Remarketing helemaal klaar zijn en hier gepubliceerd worden. Tevens wordt het rapport Remarketing verspreid onder respondenten van de polls en enquetes en degene die aangeven het graag direkt te willen ontvangen.
Wanneer je dus benieuwd bent naar de resultaten, de analyses en de prognoses, stuur dan een email of geef het hieronder aan middels een reaktie.

Voor nu iedereen een fijn weekend,
groeten van OMA

Geen opmerkingen:

Een reactie posten